Poprvé

Poprvé

Anotace: ...

Poprvé poskvrněna žhavým hříchem,
poprvé poskvrněna dusivým tichem.
Poprvé poskvrněna tělem muže,
poprvé poskvrněna nářek mi nepomůže.
Poprvé poskvrněna sexem bez citu,
poprvé poskvrněna ztratila iluzi snu.
Poprvé poskvrněna láskou za pěťák,
poprvé poskvrněna už je to tak.
Poprvé poskvrněna další zářez na pažbě,
poprvé poskvrněna hrdost uniká jedna dvě.
Autor hechicera, 30.11.2007
Přečteno 745x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí