Tvůj Hlas

Tvůj Hlas

Anotace: o touhách

Tvůj svůdný Hlas
mi rozevírá nohy
a ty se bojíš,
že unáhleně vstoupíš
a pak se zcela ztratíš...

Ale já Ti slibuji,
že se vrátíš celý
a docela proměněný:

V očích září křišťálové koule
od krásné čarodějky
mezi vlasy probleskují
zlaté nitky Vševědovy

To Ti slibuji,
když tu klečím na kolenou
před Tvou svící zapálenou
jen tak mezi řečí
s Tvými Anděly na ramennou
Autor lamiela, 05.12.2007
Přečteno 796x
Tipy 3
Poslední tipující: prostě já, vodnař, incognita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí