sex o sexu

sex o sexu

Tak jak slunce přestalo hřát
a unavené šlo klidně spát,
přestal teplý vítr vát,
měsíc musel slunce vystřídat.

Ptáci poslední písně dopěli,
se sluncem šli spát děti i dospělí,
jen mi dva jsme nešli spát,
chtěli jsme si spolu hrát.

oba dva čilí a plni vášně,
vzali jsme večer tak trochu vážně.

Rty se líbaly,
mi dva se svlékali,
oči se dívaly,
byly moc zvědavý.

Hladká,horká,nahá těla
se nám studem rozechvěla.

Přišlo krátké obětí,
mezi námi napětí.

Strach pomalu odezníval
a já se na tě stále díval.

Bylo to nové a byl to vzruch,
srdce nám bouchalo buchy buch,
bylo nám teplo a houstnul vzduch
a já se chvílema cítil jak bůh.

Polibky létaly po celém těle,
Cítili jsme se mi dva skvěle.
Dotyky rukou na těle.

Dech přidával na rychlosti,
už neměli jsme vůbec strach
čas zradil nás,ku vší zlosti,
přišel náhle téhle story krach.

Museli jsme spěchat,
já do práce,ty domů,
museli jsme toho nechat,
......u sta hromů...
Autor don Kojot dela Máša, 06.12.2007
Přečteno 955x
Tipy 11
Poslední tipující: grázlík, 6thSun, Liv, Martanka, Kanzy, takova
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

To je zvláštní: lidé to tu četli 365x jako dnů v roce a jsou tu jen 3 komenty, a přitom, je to dost fest a prima báseň!

05.02.2008 23:40:00 | Liv

krásně napsaný

06.12.2007 18:56:00 | Martanka

dóóóst dobrý..... fakt moc pěkný !!!!!!!!!! :-)))

06.12.2007 15:13:00 | Luciashek

Oprav si svlékali.....jinak dorýýýýý:-D

06.12.2007 08:21:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí