toužím

toužím

Anotace: třeba to sem vůbec nepatří

Tvoje vůně prolíná mé tělo,
které toužebně by tě chtělo.
Tvůj pohled do tepla mě obléká,
touha a vášeň mým srdcem protéká.
Tvé jméno vrývá se mi do kůže,
Jen ty mi k tomu pokušení pomůžeš.
Zmatená jsem, dochází mi slova,
nechci tě jednou,ale zas a znova.
Navždy splynout s náručí tvou
a vnímat žár lásky nás dvou.

Když v kapky deště promění se sníh,
chci slyšet ještě tvůj nádherný smích.
Když slunce pálí a není kam se skrýt,
chci tvé tělo hladit, toužím po rukách tvých.
Když zhasne svíčka a roztančí se tma,
já lehce přivřu víčka a cítím ústa tvá.
Když padá jasná hvězda z nebe,
v tu chvíli začne vládnout noc,
přeju si tě vedle sebe,
toužím, chci tě strašně moc..
Autor emi-lee, 06.12.2007
Přečteno 1264x
Tipy 6
Poslední tipující: Smailin, NikitaNikaT., Martanka, Bůchví...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (11x)

Komentáře

bůchví: třeba jo...co ty víš;-)

06.12.2007 14:38:00 | emi-lee

Připomnělo mi to něco ze života ;o)

06.12.2007 13:58:00 | NikitaNikaT.

moc krásně napsané

06.12.2007 13:57:00 | Martanka

Řeknu ti, holka, ty se lepšíš! Tahle fakt stojí za to. Jen mě mrzí, že není pro mě...

06.12.2007 13:56:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí