Jedné letní noci

Jedné letní noci

Anotace: mám bujnou fantazii :)

Pohlédnutí
do očí tvých,
člověka nutí
myslet na hřích.

Znamení
dala si mi jasné
Mámení
letní noci hvězdné

Zamrkala si,
pak se na mě podívala,
lehla sis mezi obilné klasy
a mě na kolena dostala.

Malování
prstem pod oblouhou
Milování
a rtů dotyky s něhou

Otevřela jsi mi dveře,
já toho využil,
dveře v lásku víře.
S tebou okamžik krásný jsem zažil.

Oblékání
konec je všeho
Loučení
a zpět do života svého

Cosi ve mně,
možná pocit nudy,
beznaděje,
má cesta teď vede tudy.

Rozjímání
chci tě ještě jednou vidět
Vzpomínání
mě nutí jen nečině sedět
Autor Dreamer.max, 06.12.2007
Přečteno 664x
Tipy 2
Poslední tipující: estrellita, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí