Kouzelník

Kouzelník

Anotace: ...

Tak jemné ruce.
Máš šikovné prsty.
Hladce mi kloužou po těle.
Jemně mě hladí.
Jsi kouzelník.
Co mi to vlastně děláš?
Můžeš to udělat znovu?
Autor feenuit, 10.12.2007
Přečteno 666x
Tipy 1
Poslední tipující: vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí