Noční sen

Noční sen

Anotace: "K"

Uprostřed noci, snad pozdě k ránu,
bylo mi dopřáno sladkého spánku.
S košilkou u brady a v žáru tepla,
mezi nohami jsem peřinu třela.

Po stopách větru ke mně přivát byl,
tvůj dotek co z lehka mě pohladil.
Za boky chytil a k sobě přitáhnul,
za vlasy s vášní maličko zatáhnul.

Šmátrajíc po tělu rychlostí světla,
jsem tvojí ruku s chtíčem vedla.
A přitom s věrností kočky předla,
s maličkou jistotou že jsem svedla ..

Tebe právě teď …

Všechno šlo dolů a naše těla,
se kouzlem noci v sebe vpila.
Vášnivou silou jsem Tě chtěla,
a přesto dotknou jsem se směla..

jen špičkou jazyka ..

A v Tvých žilách krev se vaří,
doteky mé tě víc jak dráždí.
Vidím jak svaly tvé se snaží,
odepřít pohyby jenž nás sváží..

v jednoho..

Hranice padají v nicotu temnou,
bez řečí proplétáš tvé tělo se mnou.
A návaly vášně dech mi berou,
když polibky zasypáváš mě celou..

noc až do úsvitu..
Autor Analisieren, 10.12.2007
Přečteno 971x
Tipy 12
Poslední tipující: Lady Celebrian, Martez, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Martinecka23, Jiparo, bobi bobie, Perník, estrellita, J.Švihovský
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

ach...

12.12.2007 19:47:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

moc pěkné, šimravé :o)

12.12.2007 10:22:00 | Martinecka23

hezké a jemné ahojky Bobi

12.12.2007 07:38:00 | bobi bobie

Moc hezké. I já byl sveden. :-)

11.12.2007 12:23:00 | J.Švihovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí