Jablko z ráje

Jablko z ráje

Anotace: .....

Jak nekonečná báseň
Ta dlouhá křehká symfonie
Naše těla spojí v jedno
Tak, kde jablko zrádné zraje
Jsme dva a jedno na chvíli
Propojeni v okamžiku
Touha, která sálá z nás,
Milujem se v jednom mžiku
Sex a pořád jenom sex
Hýbe světem,
Hýbe námi
Nezajímá mě Tvá ex
Ani o nás
Drahné fámy

Jsem sama s Tebou
Spálená
Žárem naším zničená
Chci Tě za milence mít
Přijď,
Vždyť nechci s Tebou žít…
Autor Ammazonic, 13.12.2007
Přečteno 664x
Tipy 11
Poslední tipující: Karmínka, Mraveneček, pejrak, C.alwen, simsa, Martinecka23, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí