Dominantní rajda

Dominantní rajda

Anotace: ......

Rajda zvrácená
Svádí Tvé tělo k hříšným hrám
Vysmívá se Tvému chtíči
Mrská páskem
Když nechceš to tak jako já
Tak nikdy nemůžu být Tvá
Být rvavá dravá
Stísněná
Tvá láska
A ne bezcenná

Rajda líně krouží kolem Tebe
Touží ukázat Ti svoje nebe
Doufá že najde samce s velkým M
Co se bude ohánět svým oc…..m

Doufá že Si Tebe něžně osedlá
Tak nevyhoď ji svojí touhou ze sedla

Je Tvá jako pijavice
Nestálá, svá blýskavice
Třpytí se v Tvém objetí
Když submisivní chceš s ní být
Třpytí se na Tvé ozdobě
Pokud bude volnou ruku mít..
Autor Ammazonic, 13.12.2007
Přečteno 630x
Tipy 9
Poslední tipující: Karmínka, simsa, Pišák, Dračičák, Martinecka23, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no nevím, submisivní netouží být :)

20.12.2007 13:02:00 | blue

velice rajcovní :o)

20.12.2007 08:55:00 | Martinecka23

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí