já a ty

já a ty

Anotace: ..........

Pod vlivem vína a tvých slov
ztrácím svou tvář ,
i nevinnost dávno ztracenou…
V křídlech mladých sov hledám
víru v nebe.
Pod tíhou slov a lehkosti vína
Klesám k zemi
Jak to zebe
Čí to byla vina?
klesám
a padám
do tebe

nedýchám!
Tvé věty neposlouchám
Ustrnulá v čase ,
s tím kým jsi byl!

proč ode mě ztrácíš pořád klíč
potisící duplikát ze slz nevyrobím

V tvém mlčení
Svázaná objetím
a utopená
v tom co nejvíc mi dokážeš dát
Slyším dech a nevím zda je ještě můj
Už všechno sis vzal,není co výměnou
rukojmí v mlčenlivé válce
popravíš -
něhou…………..
Autor karadka, 13.12.2007
Přečteno 712x
Tipy 3
Poslední tipující: Roger, bobi bobie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm..povedené.. :)"

05.01.2008 23:05:00 | Roger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí