Hříchy prokletého mládí

Hříchy prokletého mládí

Anotace: ...jsou to jen sny...

Sex na lavičce za zastávkou,
láska nebyla ani už nikdy nebude,
po pár krabicích červeného vína,
každý je pak prvý z prvních princů.

Pár polibků na dobrou noc,
několik doteků smyslných ňader,
řekni ne, a co si pak bude myslet,
vždyť víš, že ji tak náramně chceš.

Několik tak nesmyslných vět,
o problémech celého světa,
které pevně v náruči drží,
sex a peníze našeho prokletého mládí...

Co vše bych dal za okamžik,
který by byl v jiném z těchto mnoha světů,
kde svoji rukou vládne láska a mír,
co vše bych dal za ten okamžik???
Autor Láďa, 17.12.2007
Přečteno 716x
Tipy 7
Poslední tipující: ziriant, Mango-Holka, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí