Slzy rozkoše

Slzy rozkoše

Anotace: *******

Tvé horké rty putující po mém těle,
jazykem krouživě kreslíš na mě lásku.
Mé lůno nastavující se Ti vřele,
přes oči sametovou pásku.
Nehty zanechávající stopy na Tvých zádech,
slastně přivřené oči.
Počítám každičký Tvůj nádech,
pod Tvými dotyky se se mnou svět točí.
Prsty v sobě propletené,
splynutí dvou těl v jedno.
Rty v polibcích utopené,
kolem ticho a temno.
Výkřiky nekonečné slasti
až k nebesům poslané.
Šílím jak zvíře v pasti,
listy lásky na Tvém těle už jsou popsané.
Cítím Tvůj zrychlující se dech,
lásko pojď změníme polohu.
Šeptám Ti "jen žádný spěch",
už nechci pozorovat oblohu.
Celou Tvou chloubu beru do dlaní,
ach jak krásně voníš.
Líbí se Ti tohle hraní,
první slzu rozkoše roníš.
Hraju si s Tebou tak, aby Tvé výkřiky až ve hvězdách byly slyšet,
jazyk na Tvé chloubě čaruje.
Brzy budou kapky nového života pršet,
cítím Tvůj déšť,jak mé rty, bradu i líce maluje.
Maluje tím nejhezčím...
...vrcholem Tvého vzrušení...
Autor estrellita, 19.12.2007
Přečteno 1109x
Tipy 14
Poslední tipující: Martinecka23, Stranger, fire.fly, Láďa, Comparare, Špáďa, Bíša, bobi bobie, Monsignore
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

velice povedené .o)

26.03.2008 10:15:00 | Martinecka23

A také odvážné

08.01.2008 20:41:00 | kroužek

dokonalé

23.12.2007 13:12:00 | Comparare

hezky a jemně napsané. Líbí se mi to Bobi

20.12.2007 07:37:00 | bobi bobie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí