Růžový borec

Růžový borec

Vlastní ideální tvar
tělo z měkké gumy.
Dychtivý ti ukázat
co jenom on umí.

Baterií mu stačí pár
a chvěje se v dlani.
Vždy připraven vyrazit
tak moc těší se na ni.

Na špičku gel kápni
by lepší pak měl skluz.
Ani chvilku neváhej
teď hned si ho zkus.

Nožky svoje roztáhni
a kalhotky dej dolů.
Do nebe tě dovede
navždy budete spolu.

Jednou tam a pak ven
zacházet se s ním učíš.
V louži potu zhroucená
tělo nekonečně mučíš.

Bez oddechu maká
i když slabý má zdroj.
Temno v mozku tvém
v hrdlo křičíš ...ooooj...
Autor Modrý Adept, 25.12.2007
Přečteno 513x
Tipy 3
Poslední tipující: pavlis, Majdi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ze života...:-)))

30.12.2007 02:12:00 | Majdi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí