Touha

Touha

Anotace: ...

Popadlo mě tvoje tělo
s přáním bez pravidel hrát,
ale mé se touhou chvělo,
není snadné mít tě rád.

Člověk by rád nechal hrdost
vyhrát boj a odmítnout.
Reality straší tvrdost,
co zítra nemusel bys nabídnout?

Opět prohrávám svůj boj,
tvé prsty kloužou po mém těle
než výčitek zas přijde roj
jen na chvíli se cítit skvěle...
Autor fire.fly, 25.12.2007
Přečteno 1020x
Tipy 3
Poslední tipující: simsa, Severka, branwen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí