Ukoj mou touhu

Ukoj mou touhu

Anotace: Toužit není přece hřích ...

Ukoj mou touhu po tvém těle
Ať splynou naše těla
Žádám tě, a prosím směle
To jediné by jsem teď chtěla

Cítit tvou kůži na svých rtech
Milovat se stebou ( i Tebe )
Vznášet se krásou na křídlech
Cítit jak se mi dlaně chvějou

Vzrušením a nejen tím
Toužím po tobě a tvém obětí
Co si ale mám počít s tím ?
Když není nám přáno splynutí .... ?
Autor llussinka, 27.12.2007
Přečteno 1214x
Tipy 2
Poslední tipující: Dračičák, Veru
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (10x)

Komentáře

Toužit není hřích, splnit si své touhy taky ne- ale duše potom bolí...

27.12.2007 10:08:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí