Nejhlubší přání...

Nejhlubší přání...

Anotace: touha...

Rozprouděná krev a rozvášněné srdce,
v touze bezmocně se topí,
zapomeň na lásku, poddej se touze,
miluj mě, ať svět se kolem nás točí.

Teplo stoupá do mých tváří,
hlas se nepatrně chvěje,
plameny ohně činí se v mých dlaních,
mé vzrušení na vrchol touhy spěje.

Neboj se miláčku, nebraň se citům,
oba to chcem, tak co nám schází,
vždyť to co děláme, je naše nejhlubší přání...
Autor Saberska, 15.09.2004
Přečteno 5774x
Tipy 2
Poslední tipující: pawliiik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (28x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí