Co ještě?

Co ještě?

Anotace: ...

To jsem zas já,
mocná paní,
omluv, ruším
tvoje spaní,
ale s tím cos
poradila
mám strach,
že jsem pochybila...

Už jsem byla
plachá, v rohu,
odhalila dekolt,
nohu,
vařila jsem,
hrála pannu,
vládla bičem,
snesla hanu..

Zkoušela jsem
roli matky,
tančila jsem
krokem vratkým,
s copánky jsem
byla za školačku,
s levnou vůní zas
holka za kačku...

Přesto, že ráda
lescos zkouším,
trápí mě
zda osud nepokouším.
Poraď mi paní,
naposled,
je něco nového
na dohled?

Proč, i když
nejsem puritán,
chybí mé lodi
kapitán?
Autor fire.fly, 29.12.2007
Přečteno 732x
Tipy 4
Poslední tipující: Jean89, simsa, Dilla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Zoufalá dámo
to máš těžký
užs' zkusila mít na nohách
běžky?
Však poradím Ti
jedno jaký krám
bič,provaz, dyldo,
bandáž... Ufff
Bez lásky
nic není
jen prázdný chrám

02.01.2008 16:57:00 | simsa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí