Počty

Počty

Anotace: hodně pravdivá s trochou nadsázky........

Miloval obě, nejdřív mě a potom jí.
Že prý nás obě svou vášní spravedlivě podělí.
Zvládnul to chlapec za jednu noc,
snad toho na něj nebylo příliš moc.
K jeho smůle bohužel, ta jedna byla jak šavle levá,
druhá zas se k němu příliš náruživě měla.
Jak se ten chudák asi pak cítil,
když celou noc v tak těžké službě zapřažený byl.
Zklamal jen jednu, což značí jeho šikovnost,
alespoň jedna ze dvou užívala si zbylou noc.
Bohužel já byla ta levá a zklamaná,
ale co se dá dělat, můžu si za to sama
pro mě musí se holt hledat náhrada.
Autor hechicera, 02.01.2008
Přečteno 587x
Tipy 1
Poslední tipující: Lady Carmila
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hrozně mi vadí, jak je ten text nahuštěnej na sobě...

06.01.2008 09:20:00 | colorka

perverzní:-) a čí to byl nápad??

03.01.2008 11:44:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí