První noc

První noc

Anotace: Nic zvláštního, bylo to napsaný pod nátlakem :D.

Ležíš jako hedvábný šátek na mé pelesti,
povolné k mé i tvé radosti.

Dovoluješ mi k tvému tělu ulehnout
a jako růže kmen tě smím obejmout.

Po tvém obnaženém rameni tě pohladím,
tvé rty něžně s láskou políbím.

Pak níže se má ústa odváží,
až tam kam mé smysly odváží.

Tvůj dech se krátí a víčka přivírají,
líce hoří, jak krásně se červenají.

Do tvého klína mě pak vpustíš
a jen krásné chvíle z toho tušíš.
Autor Daviran, 03.01.2008
Přečteno 820x
Tipy 3
Poslední tipující: KLARISA, Erion Fate, Lady Carmila
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (7x)

Komentáře

pěkné..něžné..sladké...ale dost drsně se to čte:-) ale to nic nemění na tom, jak je krásná:-)

03.01.2008 11:40:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí