Nepotkáme se.....

Nepotkáme se.....

Vím, že naše povídání
Doopravdy není k mání
Neucítím tvůj dech
Hřát na zádech
Nepojedeš po mé páteři
Prsty, co chloupky načeří
Nebudeš mé vlasy laskat
Nebudou polibky mlaskat
Nepohladí mě tvé ruce
Bolestivě i lehce
Nepřečteš si mapu těla
Se značkami, co bych chtěla
Nevyzkoušíš zakázané
Slovy dávno rozebrané
Do nejmenších maličkostí
Neobvyklé pikantnosti
Mnohokrát už se stalo,
Že si tělo vyžádalo,
Mou ruku místo tvojí,
Co touhu trochu uspokojí
Utiší na chvilku snad
Po tobě ukrutný hlad
Potkat se, vím, co se stane,
To co je nám zakázané
Jen ve snech s Tebou splynu
Snad neucítím žádnou vinu...
Autor Martinecka23, 10.01.2008
Přečteno 870x
Tipy 17
Poslední tipující: estrellita, Pavelpaja, zzlatý, pavlis, STIMPRE, WhiteSkull, Monsignore, cevert, Petbab, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

krasne...rozumim ti...

26.03.2008 12:56:00 | estrellita

Píšeš hodně smutně, ale hezky...

07.02.2008 10:59:00 | zzlatý

Někdy si k touze pomůžeme, a ona přijde 1*

14.01.2008 18:38:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí