Jsem sexy?

Jsem sexy?

Anotace: pro všechny líné partnery

Jsem sexy?
Řekni miláčku.. a vyplivni tu žvýkačku!
Černé prádlo na mém těle je tu jen pro tebe.
Tak už si pojď lehnout, dokud jsem v náladě.
Nech už ten počítač, raději skoč na mě.
No jestli to tak půjde dál zavolám si souseda.
Ten už si jistě poradí, ten mě do ruda rozžhaví.
HUPS.......AAACH,
tak s výhrůžkami na tebe prostě musím jít,
abych mohla trochu toho sexu večer mít.
Autor ninive9, 14.01.2008
Přečteno 651x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Copak dnes už nejsou pořádní milovníci? Hrůza.

14.01.2008 22:07:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí