Má milá voní....

Má milá voní....

Anotace: Rozerné hraní se slovy o milování

Má milá voní…

Má milá prý rezedou voní
A páni?!
Páni ti jdou po ní!

Nevěřte tomu přátelé
to přece není již celé.

Má milá voní tymiánem
prý s naší láskou už je ámen!

Nevěřte tomu přátelé
Takhle to není přec celé.

Má milá voní jako růže
se mnou milovat
vždy se může.

A tomu věřte přátelé
za chvilku to bude celé.

Má milá voní jak svěží luka
prsy má krásné nalité
vzpomínka na ně to jsou muka
/pak kalhoty mám nadité/

Teď voní zase jako růže!!
Přátelé to je už konec.
Se mnou-ó milovat se může
víte,že nejsem pitomec.

R-1978
Autor Rebelek, 17.01.2008
Přečteno 730x
Tipy 5
Poslední tipující: STIMPRE, C.alwen, mavi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekna, rozesmala me:)

17.01.2008 21:43:00 | mavi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí