Pocitová..

Pocitová..

Anotace: Kdoby nepodlehnul?....

Polykám city letmých večerů a sladkých nocí,
tvé doteky,postupně doznívají intezivitě..
bránit se,není proč.
Jen pozvolna nechat všechno plynout,
s vášní,chtíčem,s láskou...
Kdo by se nepoddal?
Tvé prsty pohravajíc si s mými vlásky,
jako můry zamotané v kapkách deště.
Kapky spouštějící se po mém obličeji
a rty pomalu splynujíc v polibku.
Žhavé slasti,vášeň poháníc kupředu.
Čas snad zastavil se,
jenom pro nás,hodiny přestaly bít,
aby ta chvíle mohla být nekonečná.
A tys chtěl víc,
poptávka větší než nabídka,
možná nestalo by nic,ale..
ale já jen němě začala splácet svoje dluhy,
opětovat ti všechnu tvou něhu
i s úroky...
Ta touha pod pokrývkou noci,
ty překypuješ láskou,
já jen lásku láskou oplácím...
Autor Falandra, 23.01.2008
Přečteno 781x
Tipy 6
Poslední tipující: Woski, strašidýlko-střapatý, její alter ego, excited, maena
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju :))

28.01.2008 20:49:00 | Falandra

Ach ano, tak tahle se mi líbí. :)

27.01.2008 20:04:00 | Layla.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí