Ó můj Bože...

Ó můj Bože...

Anotace: taková hravá...

Vodopády,bystřiny,potůčky i studny
Hlavně,ať ten dnešní večer nezůstane nudný

Ó můj Bože,ať to klouže!

A spousta emocí

do noci

Tvá kolena na opačných stranách lože

/cože?../

To je jistá výzva
Jen na pusince drobná,sexy jizva

Budeme dělat mikrostyky
Mi k r o p o h y b y
jen malé triky

Ó můj Bože,ať to klouže!

Rty máš v barvě Amanity
i ty bílé skvrny
Chvíli hladit mechem saténu
chvíli z růží trny
Autor Petr Z, 01.02.2008
Přečteno 590x
Tipy 1
Poslední tipující: monys
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Kandidozní s přichutí píčuslitiny. Jinak to jde dávám 25%.

12.01.2009 22:10:00 | PatriceB

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí