Večerní blues

Večerní blues

Anotace: Vymyšleno ve sprše a psáno v mužském rodě (nevím proč)

Zlato, tak už to v životě chodí,
že se jednou spálíš, pak tě někdo zradí.
Tak se s tím smiř! Ces´t la vie!
Dej si horkou koupel. Čas to zahojí.

Hlavně po mně, zlato, nechtěj, abych tě miloval.
Říkal ti beruško a něco ti sliboval.
Život je krásnej, jen vo něm nesmíš přemejšlet.
Podej mi ruku, Pojď se proletět.

Na lásku si stačí přece jenom hrát.
Pojď ke mně, zlato. Nemusíš se bát.
Lidi sou svině, vždyť víš jaký sou -
- závidí, žárlí a zrazujou!

Ale my sme jiný, my sme víc.
Pospěš! Vystřelíme na měsíc!
Budeš se svíjet v nikdy nekončící extázi.
Nám přece ke štěstí vůbec nic neschází!
Autor barking bitch, 02.02.2008
Přečteno 499x
Tipy 3
Poslední tipující: Danina~2, Woski, excited
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tohle se mi líbí:)

02.02.2008 22:22:00 | Woski

Láká mě být alespoń na den mužem...

02.02.2008 22:09:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí