Pro prokletí

Pro prokletí

Anotace: ...z původní verze jsem vzal dvě slova a ty jsem vyměnil, ale to nic nemění na tom, pro koho to je...jinak takové prokletí, co víc si přát...

Povzdech: Ach múzo…

…tvá ňadra jak dva bílí beránci,
jenž čekajíc na sametovou pastvu,
zvlhčenou něžným dotekem rtů,
před tvojí třináctou komnatou,
kam klíč odebrán na poslední chvilku byl.

…bradavky vztyčeny z pár chvil vzrušení,
pod lunou tvého žádostivého úsměvu,
v dvě točité studánky místo modrých očích,
pomalu se utápím a klesám s polibky níž.

…tvá ňadra, rety rudě zbarvené,
chvějí vzrušeného nádherného těla,
oči, dotyky smyslných myšlenek,
pohlazení nočního vánku otevírajících se dveří…

Povzdech: Ach múzo...
Autor Láďa, 03.02.2008
Přečteno 485x
Tipy 3
Poslední tipující: ziriant, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí