Malá noční inventura

Malá noční inventura

Anotace: :-)

Hrajeme si spolu
na malou noční inventuru
Všechno co Ti patří
sčítáme zas a znovu:
Máš tu jedno tělo
co milovat s Tebou by se chtělo
Dvě ruce plné něžností
Boky které lákají svou oblostí
Dva malé kopečky dmoucí se hebkostí
a v růžovém lízátku spoustu sladkostí…
Že bych na něco zapomněla?
Miláčku,tak začni sčítat znova
Autor Bunny, 10.02.2008
Přečteno 669x
Tipy 6
Poslední tipující: Seanko, pejrak, Gabi, pennywise
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásně rozkošné a svůdné

07.03.2009 21:53:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí