Soulož na internetu

Soulož na internetu

Anotace: Takovej pokus o vtip.:P

Souložil pár dvou krásnejch těl
na vrzající posteli.

Něčí pes přidat k nim se chtěl,
když všim si, jak se vrtěli,
a olíznul té slečně kotník.
„Čokla pryč, nebo na to seru!“
Osvětlovač psa odtáh od ní,
světlo mu vlezlo do záběru…

Chlap za kamerou začal spílat:
„Vohlídej si to světlo, vole!“
A slečna tiše prohodila:
„To jsem to zase chytla spolek…“
Režisér zavelel: „Dost sporů!
Soustřeďte se, budem dál točit.“

A z druhé strany monitoru
tisíce nadrženejch vočí…
Autor china white, 12.02.2008
Přečteno 876x
Tipy 3
Poslední tipující: Martez, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdyby jen tisíce párů...

13.02.2008 14:41:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí