Valentýn

Valentýn

Anotace: Není vždy jasno, ale stačí chtít a ...

Na svatého Valentýna jistě slova něžná chtěl jsi číst
Není naše vina, že prázdný list kapky deště máčí
Proto obracím stránku a teplý vánek pošlu spáči
po noční směně
ať probudíš se nenuceně a až protáhneš tělo, dlaně,
zlehoučka a potichoučku polibek tajný dám ti na ně
Není to lék cizokrajný, ale třeba potěší
Že to nic neřeší?
Dobře tedy, půjdu dál
Ústy beru pyl z jehnědy, co vítr rozfoukal
do ostří vousů na bradě
a po strniskové zahradě prolíbám se k pevné hrudi
Ale jejda, kdopak se to dole durdí,
po jednom očku pokukuje
I pro něj políbení jedno tu je
A možná dvě a možná víc
Na papír vejde se jen polovic
Ale až přijde, pak to bude jiná
Pěkného Valentýna…
Autor rezina, 14.02.2008
Přečteno 466x
Tipy 4
Poslední tipující: Petite Francaise, WhiteSkull, Dračičák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

paraaaaada!!! uplne pekny a poeticky a i kdyz lehce dvojsmyslny tak nezne a pekne chvalim!! **

14.02.2008 13:48:00 | Petite Francaise

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí