Skutečný sex

Skutečný sex

Anotace: Je to jen tak halabala napsané :D

Nečekali jsme ani minutu,
vášeň byla ohromná,
vždycky jsem se chtěla dotknout tvých rtů,
bylo to krásné, ještě teď jsem omámená,
chtěla bych s tebou prožít spoustu dnů,
vím, že budu zas skvělá,
jen jedno bych ti chtěla říct, miláčku……

…. DOJDI SI NA TEST!
Autor Ette, 11.03.2008
Přečteno 815x
Tipy 6
Poslední tipující: Ahorria, Traci, Psavec, excited
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

halabala?

Pak tak piš..

Skvělé.

11.03.2008 23:04:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí