Hm?

Hm?

Anotace: Pocit

Srdcem rozpálená bosou nohou podlomená
skláním se a padám do měkkého lůna
padám a broskev závidí mi sladkost duše
volně splývám, do syta se najídám
srdcem rozleptaná chvěji se jak první dáma
něžně miluji oka srdce rozpraská
harfa otočí zámkem-..., PŘISTIŽENA
miluji tůňky a jezírka
jsou štěstím prosáklá slzy výkřik žraloka
co mana ho ulovila a miluje jako laskavá modlitba

králem králi klaní se
já však nosy nosím se
jak princezna z roku robot
vyčnívám jak konop
ale radost, lásku tu já mám
na nichž už se neprodám
jen něžně pravím
máš mě taky tak rád
a lásku svou mi vyznáš
snad?
Autor Kapka rosy, 15.03.2008
Přečteno 594x
Tipy 6
Poslední tipující: jedam, STIMPRE, china white
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí