Vášeň

Vášeň

Anotace: Bez komentáře

VÁŠEŇ

Pro polibcích zavíráš očka,
Vrníš jako mazlivá kočka,
Miluji tě ty to dobře víš ,
Chci tě nechat ,ať mne po kousíčkách sníš..

Ty si bohyně,moje múza ,
pohladit tě po ňadrech ,k zemi padá blůzka.
Jemně koušu , jazyk na tvé šiji
bradavky ztvrdnou vzrušení tebou projíždí.

Přitulíš se ,tvé srdce tepe vzrušením,
ruce mé projíždí ,vnímá tvé křivky,
tělo se svíjí slastí ,mučením.
Hraji si s tvými vlasy ,jenž mezi prsty,
jak trávu tahám lehce s trsy.

Jsem jak modelář sochař,
tvaruji tvé prsy hezky při tom sténáš.
Propadáš se bůh ví kam,
stéblo trávy větrem vášně se prohýbáš.
Tvá lasturka vlhne ,tep zrychlí,
cítíš jak můj bodec po tvém klíně dychtí.

Propadáš se tajuplnou krásou smyslů zbavená,
tlak krve při orgasmu se pomalu vyrovná.
Pocit blaženosti ..., rychle dýcháš
i mé vyvrcholení celým tělem vnímáš.
Únavou ,štěstím ....v obětí usínáš.
Autor Marisek, 17.03.2008
Přečteno 1099x
Tipy 3
Poslední tipující: STIMPRE, Varda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (7x)

Komentáře

ty jo...hodně vzrušující,mám podobnou hodně vzrušující básničku,jmenuje se úplně stejně jak ta tvá-Vášen,brzy jí napíšu na liter... ale vážně...pěkný...

31.03.2008 21:35:00 | Nikče

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí