50 za 50

50 za 50

Anotace: Zkušenější se budou možná smát.

nesmělá mlha jeho dechu vnikla pod těsné kalhotky
olízl jejich okraj a čekal na ozvěnu
ta přišla v podobě tmavé skvrny uprostřed hedvábí

v šeru svých vrásčitých víček nedočkavě těkala očima
očekávaná činnost se nedostavovala
zamrkala a poté marně pátrala zrakem po rozmazaném pokoji

tělový obrys seděl v rohu místnosti
brýle jí vybrousily obraz do křišťálového jasu
a ukázaly jí chlapce uprostřed pomačkaných papírových kapesníčků

šla k němu, pohladila ho žilnatou rukou po tváři
políbila ho rudě namalovanými rty
a vrátila mu peníze.
Autor Krikloun, 20.03.2008
Přečteno 517x
Tipy 3
Poslední tipující: ziriant, barking bitch
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

volny vers..hmm, nektere pasaze jsou dobre,ale treba to " ocekavana cinnost...." mi prijde jak pest na oko..
dobry zaver, zase radoby vtipny,asi tak pises rad, ze??

15.08.2008 16:25:00 | saddova

dobré:D

22.03.2008 11:13:00 | Ette

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí