Tvář

Tvář

Anotace: Všicni mají svou tvář

Dej pozor mládenče,
ve světě šírém,
dej pozor na to,
koho objímáš,
i stromy mají svojí skrytou tvář.

Lípa v zeleném, saténovém župánku,
vábí tě vůní medovou,
rychle jí podléháš
a boříš hlavu do chtivého klína,
v té chvíli slastné rozkoše nevnímáš,
že to je kurtizána.

Tělo má štíhlé,
svůdně klenuté,
ta mladá, nezkušená břízka,
její tvář studem zčervená,
když očima jí svlékáš,
stydí se proto, že je panna,
celá se chvěje ve tvém obětí,
líbáš jí ňadra a šeptáš,
"nebuď tak nedočkavá."
Autor sluníčko sedmitečné, 01.04.2008
Přečteno 597x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, vánek, Tanzania, PetTulak, Vlk v rouše, vodnař, Marcella, Pišák, Bíša, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

je nádherná...pěkné dílko.ST

12.06.2009 09:53:00 | Tanzania

někdy i dívka či žena ve stromu naladěna

04.04.2008 12:25:00 | vodnař

Zajímavá...

02.04.2008 07:03:00 | Pišák

Pěkné verše!

01.04.2008 21:25:00 | Bíša

Básenka se mi dobře četla, velmi myšlenková.

01.04.2008 16:03:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí