Prudká změna

Prudká změna

Stačí se trochu pousmát
a vyslat štěstí do éteru.
Ve vzduchu lze vnímat
tu prudkou změnu.
Já jsem zamilovaná.
Nevím do koho,
asi do každého.
Lepím se na tvou duši
jako čerstvý med.
Oblizuješ se,
sbíhají se ti
na mne sliny.
Vím, děláš si
laskominy,
a já zatím,
o lásce nic nevím.
Jen si s tou myšlenkou
pohrávám,na pravou lásku
čekám dál.
Autor devcatko z jetele, 01.04.2008
Přečteno 493x
Tipy 10
Poslední tipující: hostmen, jedam, jerabina, excited, Taog, sluníčko sedmitečné, WAYWARD, just me
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí