Muži

Muži

Anotace: cukr a med

Muži

Tak už se neboj
Stojím tu za tebou
Chlapečku ztracený
Ze snů tě vyrvali

I když tě nožičky
Ještě dál zebou
Půjdu a posbírám
hračky co sebrali

Tak už se usměj
Děťátko cukrové
Bolístky přebolí
Staneš se mužem

A dřív než se naděješ
Na kůži okrové
Láska Ti vyřeže
Jméno svým nožem.

Pak cukrem a sirupem
Ránu ti posolí
A medem svých jedů
Ústa ti pomažou

A ty ztratíš se v lese
Jen s černou pistolí
A všechny tvé touhy
oči ti zavážou

Tak už se neboj
Zakusíš rozkoše
Život tě povede
Stezkou svou divou

A dřív než se naděješ
Na stezce do duše
Nalezneš
ženu
A s ní lásku chtivou.
Autor Isobel, 03.04.2008
Přečteno 549x
Tipy 12
Poslední tipující: 6thSun, Noc17, Chašmodský, el viento, STIMPRE, Aka Kiss, drsnosrstej kokršpaněl, cevert, Petbab
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Toto mrazivě výstižné dílo na mém těle husí kůži vytvořilo...

17.06.2008 13:45:00 | 6thSun

:-)

03.04.2008 11:46:00 | Isobel

nechtěli mě do nebe
proto lezu na hřeben
Čomolungmy-Lhotse Šar
horám a tvým básním zdar!

03.04.2008 11:39:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí