Polibek

Polibek

Anotace: vidíš a vnímáš to také.....?

Nastává pomalu léto,štěstí mi do náruče vlétlo,
srdce z toho zapělo ,tělo se vzepjalo ,
poupátko lásky s duší rozkvetlo.
Ruce mazlivé obtisknou chtějí ,
však zrušením doteků se chvějí,
ach dotýkám se tě , s duší pěji.

Roztahuji křídla svá,
přitahuji tě k sobě má milá,
přikládám ústa k tvému oušku,
chci hltat tvé lásky v každém doušku.
Třesoucí vlahý ,tichý dech,
slůvka nesoucí ti ,cit od srdce květ,
ústa klesnou ,v očích jiskřičky se lesknou,
má ke tvým se něžně přitisknou.
Tělem i duší ,pro lásku jsme hluší,
vzrušení a touhou srdce buší,
hodně ti chci říci..., moc ti to sluší.
Autor Marisek, 07.04.2008
Přečteno 884x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na xalana je to welmi dobré, klobúk dolu...

08.04.2008 22:56:00 | bathory

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí