Deviant blues o vkladní knížce a elektrice O přestřiženejch drátech

Deviant blues o vkladní knížce a elektrice O přestřiženejch drátech

Anotace: takhle nějak vidím ... ve tmě

..mezi domy rozehřáté jak
těla v příboji
extáze

vložila jsem duši

jak do vkladní knížky
svá pro a proti
zakousnutá
do krku
ulice
a
lamp

Takhle zářit Pro nikoho
omamnou závislostí
na
.
.
.

elektrice

.............

někdy prostě
musej vypnout

proud
Autor Jasmin de Paris, 08.04.2008
Přečteno 336x
Tipy 14
Poslední tipující: el viento, Renatka, Lacosta1, smudlinek, Juan Francesco de Faro, Psavec, Pixie, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí