Nečiň bolest

Nečiň bolest

Anotace: Věrnost - chování vs. následek

Máš choutky ?
- nech si zajít chuť

Řeš s nadhledem
Hřeš pohledem
Věrnost opatruj
Moc nemachruj

Co to ?
-stane se.. ehm

Nevěra oční
Copak si počni
Svědomí nečisté
Pocity nejisté

Časem…
- mysli víc hlavou

Jiné když poznáváš
Možná, že dozráváš
Zvláštní pak myšlenky
na nové milenky

Nevěra…
- prosím nedopusť

Tajnému pátrání
Rukama šmátrání
Ať napětí vzrůstá
a líbají ústa

Proč ?
- ublížíš !

Čas prodloužení
Noc zasloužení
Hle přistižení
Při souložení

Protože..
- i lásku lze usmrtit

Podpora hádky
Mizící vztah
Zlostné hrátky
Zrodí se vrah

Následkem toho..
- dostaneš co si zasloužíš

Vánek je svěží
Tělo jen leží
Čas dál běží
Na kůži sněží

Pak…
- již nevrátíte zpět

Za svoje viny,
muž piká.
Za svoje činy,
žena vzlyká.

Co se stalo ?
- za to ti to nestojí

V kaluži krve
Co nebyla prve
Válející se nůžky
Splněné výhružky

A tak…
- příroda zvítězí

Z jara kvítí
Slunce svítí
Prorůstá růže,
mrtvolu muže.

...opatruj lásku, jenž z tebe vychází, i tu, kterou přijímáš.
Usměrni ji a dávej na ni pozor, šíří se a je křehká...
Autor Orichi, 12.04.2008
Přečteno 498x
Tipy 17
Poslední tipující: ElaJah, Anejet, jehlaspichlas, Daisy.., Lorraine, Monsignore, Severka, AneaCapaken, Seraf Metatron, obyčejná, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A proto se bojím vztahu.
Je to zatracenej, všivej lidskej faktor.

17.06.2008 10:35:00 | jehlaspichlas

zajímavá myšlenka.

13.04.2008 08:31:00 | Martin Šimeček

Jojo dost dobrý...

12.04.2008 19:10:00 | Lachailla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí