Dáreček za lži....

Dáreček za lži....

Anotace: Můj malý dáreček za lži... Trochu paradox...

Šeptám do dravé noci něžná slova.
Miluji tě říkám znova.

Lásko, miláčku, mé zlatíčko.
Splň mi mé tajné přáníčko.
Pojď ke mně říkáš – pojď.
Jen hezky polehoučku mě vysvoboď – tak pojď!
Chybíš mi tolik. Chci tě mít v náručí.
A pevně si mě k sobě přitočí.
Chci tě..Vzdycháš stále víc…
Ústy teď ti půjdu vstříc…
Autor klara07, 15.04.2008
Přečteno 472x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm.. zajímavé, ale trošičku se v tom ztrácím, jinak se mi to líbí;-)

15.04.2008 22:01:00 | Frosty28

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí