Oheň:

Oheň:

Anotace: nejkrásnější milování,venku u krbu pod hvězdama:)

Dříví v krbu praská,
my tu sedíme,
tvář z horka,
vodou chladíme.

Oheň plápolá,
tiše se bavíme,
na sebe mlčky hledíme.

Potůček od vína,
ze stolu kape,
má ruka s tvou tápe.

Po našich tělech,
dýchám vzrušením,
polibkem od tebe,
probuzeným.

Hladíš mou tvář,
oči zas zavírám,
pomalu nedýchám,
chvíli si užívám.

Jiskra letí,
od krbu ven,hudba
se lyne,je to sen.
Ne,začíná už den?

Milování s tebou,
nemám zas slov,
jak zvěř,je to lov.

V náručí zas svíráš,
mé tělo,coby to chtělo,
nic,květinu trháš,
než bude světlo.

Na dece usínáme,
oči zavřené,
hvězdy jsou zmatené,
jak my dva zpletené...
Autor Izzik, 20.04.2008
Přečteno 720x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Rbb, Psavec, Šerák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Parádička.

20.04.2008 13:07:00 | Psavec

Pěkné..moc moc pěkné:)

20.04.2008 11:13:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí