Právě teď

Právě teď

Anotace: ...

Jsem tak plná touhy,
Chci se mazlit, roztahovat nohy.
Tak na co čekáš pojď za mnou blíž,
Neboj, ne, neuslyšíš.
Přímý pohled očí,
Hned svět se se mnou točí.
Nepřestávej, pološeptem říkám,
Nerozumíš, nekontrolovatelně vzdychám.
Právě teď jsi pro mě vším,
ale tvoje jméno, netuším…
Autor Linuxa, 24.04.2008
Přečteno 733x
Tipy 5
Poslední tipující: Blagit, Belmon, Psavec, Monsignore
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Tak to jsi dobrá.

24.04.2008 23:10:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí