Erotika

Erotika

Anotace: troska erotiky

Hladím tě ve vlasech, dlouze se ti dívám do očí a ty cítíš neuvěřitelně vzrušení. Hltáš každý můj výdech, chvěješ se s každým mým nádechem. Jemně ti foukám na ňadra a ty si vychutnáváš každý můj pohyb. Nedokážeš myslet na nic jiného než na vzrušení které tě pohlcuje. Olizuješ si rty a vzdycháš rozkoší. Dotýkám se tě jemně a dlouze, tvůj tep se zvyšuje a začínáš rychleji dýchat. Líbám tě na krku a dotýkám se tě zubama. Vášnivě tě hladím ve vlasech. Prohýbáš se ve vlnách slasti. Líbám tě na uchu a jemně se tvého boltce dotýkám jazykem a vzdychám ti do ucha. Hladím tě na zadech pomalu přejíždím na břicho a blížím se k tvým prsům. Hladím tě po jejich linii a ty se krásně vlníš… si cela vlhka jemně rukama sjíždím dolu a hladím tě po stehnech a přitom tě líbám a koušu na krku. Blížím se k tvé lasturce. Jemně přejedu prsty po tvé mušličce… potom mé prsty vystřídá jazýček jemně tě lížu okolo vchodu. Věnuji se tvému místečku lásky.
Autor Sebastian_13, 24.07.2005
Přečteno 2686x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (15x)

Komentáře

To je pouze předehra! Pokračuj dál! Tam to přece nekončí?! ne? Končí to oboustranným vrcholným orgasmem ne? Překroč barieru porna! bude to ještě lepší.

28.01.2007 17:12:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí