Očami ťa hladím

Očami ťa hladím

Anotace: Mám dnes chuť sa milovať

Bledomodrý motýľ
na vodu si sadne
asi si chce privlastniť
pár kamienkov na dne

Ryby si však strážia
pár kamienkov ploských
radi mu ich vymenia
za nevinné bozky

Očami ťa hľadím
tam kde sa to nesmie
mám dnes chuť sa milovať
ty hovoríš dnes nie

Láska to je cédečko
s klonovaným hitom
tak sa poďme milovať
s kondomom a s citom

Láska nám však odplávala
ako voda dlaňou
zostal po nej kamienok
a dve zbohom za ňou

Chytili aj motýľa
nedopadol dobre
zapichli ho do vitríny
Nemal ani pohreb
Autor Luboško, 25.04.2008
Přečteno 392x
Tipy 14
Poslední tipující: jita.1965, sophia92, STIMPRE, Lota, Robert Thomas, Lorraine, Severka, prostějanek
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...veď viem...i zajtra...:-)))

25.04.2008 21:46:00 | Lota

...iba dnes???...

25.04.2008 21:45:00 | Lota

Láska je motýl v dětské dlani...*
nádherná básnička...;)

25.04.2008 18:59:00 | Severka

Ty ho radsej zapichni...
nie do vytríny
Tam nech si pichajú
iní...

25.04.2008 18:51:00 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí