Kinosál

Kinosál

Anotace: zn: sex bez lásky a citu..ta nejlepší zkušenost .. jinak pro zájemce detailů bylo to pred velkejma rázdninama v kine Village na Andelu ..ji 16 a me 19let..jinak ty lidi sem pak pocital avim presne ye jich bylo 28!!..:D

Tam na tu slast v kinosále

má lolitko já vzpomínám stále!

Tvé copy mě dodnes ve snách ničí

A já vzpomínám na tvé vzezření dívčí

.

Tvé ruce malé, sladké, něžné

když uchopil "mě" tak pevně

Poznal jsem, že jsi v zajetí touhy

pak řeklas jen: máš u mě dluhy!

.

Ach jak šťastným jsem byl dlužníkem

Když laskala jsi mě tam dole jazykem

Obratně a s citem jsi si hrála

Až krev se mi po těle nepravidelně rozlévala

.

Ach jak dobrovolně stal jsem tvým otrokem

když ničila jsi mě svým piercingem

Bylo ve mě náhle tolik síly

má mysl z tebe dodnes zcela šílí!

.

Až neskutečně jsi mě procítila

když blížil se můj vrchol.. krásně jsi se zaculila

a vše jsi slízla..

nemohl jsem věřit tomu pohledu

Svým uším, když řekla jsi, že to chceš zezadu

.

Snad trochu nesnadné přání

ale stačilo tak málo!

Tvé něžné políbení

A pak to za to stálo!

Ikdyž nelhký úkol to byl

28lidí tam s náma bylo ..

A film ještě neskončil ...

.

ještě dlouhá cesta k tvému vítězství

Kinosal změnil se ve hnízdo neřesti

Držím tvoje boky! vním mám tvoji vůni!

Tohle dělá z mužů cvoky! A já prahnu po ní..

.

Lehké vzdechy moje uši hýčkají

Srdce bije prudčeji..

Pak prsty přidají se k dílu

a ja udělám brzo svoji malou mořskou vílu..

.

V záplavě milostných šťáv

si nás všiml ten dav

když ty jsi vykřikla blahem

já viděl nás už za prvním rohem

.

jenže nic se nemá jak se zdá

A důchodci vykřikli : paráda!

lidi smát se začali, když zjistili

že jsme tam spolu m*dali

.

Už mizíme tam spolu vdáli

do tvého bytu

abysme pokračovali

v sexu bez kousku citu!

.

milování bez lásky

co nezanechává vrásky

né kamradi, ne přátele

a přesto nám bylo pár dnů vesele

.

Pakliže je někde ráj tak tam v kině!

Když ztratil jsem se ve tvém vlhkém klíně!
Autor Jan Střelec, 23.09.2004
Přečteno 2149x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (7x)

Komentáře

Mě teda připadá ,že se to vcelku rýmuje a moc se mi to líbí :o)

01.02.2007 12:57:00 | Cerna_tajemna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí