Pouze slzy a žal se cení !

Pouze slzy a žal se cení !

Anotace: Kdyby jen mohla pohnout obzorem pro lepší zítřky ...

Posluchej!
Když blesky udeří,
já a ty, jsme spolu na chvíli.
V dešti stojíme kapkami přikrytí.
Až čas se naplní, kdo vykouzlí to obětí ?

Vzpomínej!
Když bouře sílí,
vítr si s tebou pohrává.
To podivné chvění zas a zas,
cítíš ten žár, ten žár co sílí v nás?

Jen proč, proč jsi poslední,
ač v první řadě stojící ?
Nikdy si neztěžuješ a nikoho nenávidíš,
nikdy se nezlobíš a nikoho už víc neprosíš.
Kdyby jen mohla pohnout obzorem,
a říct: "Vím, vše se změní."
Tak proč se stále žene za něčím ?
Pouze slzy a žal se cení.
Právě teď !

Co cítím, když tě slyším,
naříkat radostí ?
Vše se třese a vše pevně stojí,
na této zemi, víc,
právě teď.

Tak mnoho leží mezi námi
a ještě více v nás.
To podivné chvění zas a zas,
cítí ten žár,
ten žar co sílí v nás.

Vždyť pouze slzy a žal se cení !
Právě teď !
Autor Charlie Mero, 26.04.2008
Přečteno 519x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí