Noční krádež, co se opakuje ...

Noční krádež, co se opakuje ...

Anotace: kdyby noc měla oči ....

Sbírka: Crossing

Noc šustí
Jak noční košile
Pod nohama
A Zakopáváš

Kanape šíleně vrže
A touhou zalykává
Kocourku obkroč mě
Ať spasí mě tvá láva

Propleten a
Vědomě ztracen
Spíš
A zase
Zakopáváš
Autor jirpa, 27.04.2008
Přečteno 529x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí