Nechráněná úskalí

Nechráněná úskalí

Anotace: :-))

Dvě horká těla
pod peřinou
a jeden druhého
stále jen málo zná...

Snad proto ještě
žijí touhou
problém však je
co kdo nemá a má...

Máš?Nemám.
Bereš?Neberu.
Věty co nechtějí
slyšet
A sexu chráněnému
zasadit nevěru...

Rozum přijde
na řadu zítra
až mozek se
touhou odkrví...
Jen aby nebylo
tak trochu pozdě
pár minut lásky
někdy život
pomrví...
Autor fire.fly, 28.04.2008
Přečteno 530x
Tipy 4
Poslední tipující: jiljovský, hanele m., Pišák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak to je...

11.05.2008 08:04:00 | jiljovský

Jo, jo ...je to někdy přesně tak..

28.04.2008 22:56:00 | Pišák

Zajímavý vyjádření:-D a pravdivý no...

28.04.2008 14:54:00 | Lucyane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí