Pusť se do mě

Pusť se do mě

Anotace: ve jménu něhy ...

Pusť se do mě,
nejsem tvá,
nešetři mě,
tak se drž.
Bída a svár
ustává,
síla a žár,
jako tolikrát.

Je to zpět,
žijeme,
tak rychle,
to můžeme,
andělé
s námi jsou,
zas neděle,
kam teď jdou ?

Zavřel jsi my oči,
zas přicházím,
nejednou,
o chvíli kozelnou.
Točí se se mnou
celý svět,
cítím tu sílu odletět.

Když jsi řekl,
budeš mou,
vítej zpět,
pojďme zas tmou,
pekelnou,
co ohluší
i večerní
ovzduší.

Říkali my,
nikam nechoď,
zůstaň s námi
ještě den.
Žal a stesk,
jednoho dne,
vrátíme se,
pojdeme.

Ruce tvé,
prsten v záři
měsíce.
Očí tvé,
slzy v tváři
dítěte.
To poslední,
co slyšíme.

Je to zpět,
žijeme,
tak rychle,
to můžeme,
andělé
s námi jsou,
zas neděle,
co dovedou ?

Když jsi řekl,
budeš mou,
vítej zpět,
pojďme zas tmou,
pekelnou,
co ohluší
i večerní
ovzduší.

Je to zpět,
žijeme,
tak rychle,
to můžeme,
andělé
s námi jsou,
zas neděle,
teď nad hlavou ...
Autor Charlie Mero, 01.05.2008
Přečteno 961x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí