Pruderie

Pruderie

Anotace: Nemístný stud,nebo hloupost?

Pruderie

- to člověk sice žije
však duše strádá
tělo svázal si
a hnije
- kdy přepjatostí
je jak hloupý asketa
jemuž chrastí
už jen kosti
duše je
útiskem zakleta

- to faleš studu
brání v žití plném
tmářství jeho budu
je mu zlým osudem!

Ta sexu pruderie
lživě mu náplň dává
vždyť rozkoš,krása milování
je hřejivé slunce života
ne svobodně,šťastně žije
rozkoš je pro něj
chiméra tmavá
práce údělem do skonání
žití těžká je slota !

1991
Pozn.Pruderie je dle Slovníku jazyka českého
z fr.-přepjatý,nemístný často předstíraný stud-
Autor Rebelek, 13.05.2008
Přečteno 434x
Tipy 1
Poslední tipující: a_tao
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi i pámbů má raději
polepšeného hříšníka
než věčného svatouška.

13.05.2008 20:32:00 | a_tao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí